lauantai 3. marraskuuta 2012

Melissa Marr - Ilki ihana

Osa 1

3. Sääntö
~Älä tuijota näkymättömiä keijuja~
Aislinn on aina nähnyt keijuja. Suurin osa ihmisistä ei niitä näe, vaikka keijuja liikkuu joukossamme paljonkin. Aislinn pelkää keijujen julmuutta. Hän pelkää, että ne saavat selville hänen kykynsä nähdä näkymätön, ja toivoo, että olisi niiden läsnäololle yhtä sokea kuin muutkin nuoret.


2. Sääntö
~Älä puhu näkymättömille keijuille~
Vaikka Aislinn yrittää parhaansa mukaan olla herättämättä keijujen huomiota, alkavat ne kuitenkin seurata Aislinnia ja puhua hänelle. Mitä keijut oikein haluavat?


1. Sääntö
~Älä ikinä herätä keijujen huomiota~
Kammottava ja viehättävä keiju Keenan on kesän kuningas, joka on etsinyt kuningatartaan vuosisatojen ajan. Hän on päättänyt ottaa Aislinnin puolisokseen hinnalla millä hyvänsä - huolimatta Aislinnin omista suunnitelmista tai tahdosta. Aislinnin turvassa pitäneet säännöt eivät kauaa päde, ja hänen vapautensa, henkensä ja paras ystävänsä Sethkin ovat vaarassa...


Tätä kirjaa taisi Anastasia minulle suositella, joten lisäsin sen joskus aikoja sitten lukulistalleni, ja nyt olen sitten vihdoin ja viimein saanut sen luettua. Henkilökohtaisesti en yleensäkään sen pahemmin perusta keijutarinoista, mutta sain kyllä luettua kirjan kunnialla läpi.
Aluksi en oikein tiennyt, että jaksaisinko lukea kirjaa loppuun asti, sillä mielestäni tämä ei ollut kovin mukanaan vievä. Toki joissakin kohdissa, mutta ei tarpeeksi usein. Uteliaisuus kuitenkin pakotti minut lukemaan kirjan loppuun asti, sillä halusin tietää, miten käy tälle Donia-Keenan-Aislinn-Seth - nelikolle. Olin varsin tyytyväinen lopputulokseen, mutta ihmettelin hieman sitä, miten kirjan seuraava osa jatkaa tarinaa. Sekin pitänee selvittää lukemalla.
Kirja oli aika runollinen ja romanttinen keijukaistarina. Se oli myös hyvin nykyaikainen, ainakin sen vaikutelman minä siitä sain. Ja sehän on hyvä juttu.
Kaikenkaikkiaan kirja oli ehkä hieman tylsä minun makuuni, mutta joku muu saattaa tykätä, ja suosittelen kyllä kokeilemaan, mikäli yhtään epäilee että keijukaistarinat ovat ne oma juttunsa.


-Maria

1 kommentti:

  1. Huomaatkaa hyvät lukijat, että kirjoja on kirjoitettu 5 englanniksi, mutta huonon myynnin takia suomenettu vain 2 ensimmäistä.

    - Anastasia

    VastaaPoista